Blog

Kijk ook op Brainspotten.nl

Brainspotten.nl is een nieuwe website die helemaal gewijd is aan mijn werk met Brainspotting.

Ik heb deze site laten maken omdat meer dan de helft van mijn cliënten mij speciaal opzoekt vanwege de Brainspotting, en omdat er nog niet zo heel veel Nederlandstalige informatie over te vinden is. Deze door David Grand (zie afbeelding) ontdekte en ontwikkelde therapie is nog relatief jong, en is voor mij persoonlijk zo omvangrijk dat een aparte website eigenlijk niet meer dan logisch was.

De domeinnaam (‘brainspotten punt NL’) heb ik gekozen omdat ik zelf in de praktijk gewoon het Nederlandse werkwoord brainspotten gebruik (I know, hij staat niet in je woordenboek, maar dat komt nog wel).

Je vindt op Brainspotten.nl uitgebreide informatie over de achtergronden van Brainspotting, de therapeutische toepassingen en de mogelijkheden voor het optimaliseren van prestaties op creatief, sportief en zakelijk vlak. Ook vind je antwoorden op veelgestelde vragen, zoals:

  • Wat weten we van de werking van Brainspotting in de hersenen?
  • Waarom zou je als cliënt voor deze therapie kiezen?
  • Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen Brainspotting en EMDR?
  • Hoe verloopt een sessie in de praktijk?

Bij vragen kun je me vrijblijvend benaderen.

Calm.com