Soms heb je de frisse blik van een professional nodig, zonder meteen vast te zitten aan een therapie- of coachingstraject. Antwoorden op vragen, tips voor complexe situaties, sparren over moeilijke beslissingen. De onderwerpen kunnen zeer divers zijn: omgaan met psychiatrische problemen, moeilijkheden in je eigen gevoel of gedrag, problemen en uitdagingen in contact met familie en collega’s, en ga zo maar door.

Stel je vraag

In de praktijk kunnen mensen soms goed uit de voeten met een helder advies, en is een uitgebreid traject niet nodig. Leg je vraag daarom gerust voor, dan krijg je een advies op maat. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Telefonisch advies

Snel en persoonlijk, dat is het voordeel van telefonisch advies. Het enige nadeel is dat je niets hebt om later nog eens rustig door te lezen.

E-mail advies

Geschikt voor kort advies bij specifieke vragen. Verstuur hieronder direct je vraag.

E-coaching

Via Pluform (online platform voor coaching) kun je intensiever en wat langduriger advies en begeleiding op afstand krijgen. Bijvoorbeeld tijdens je eerste maand in een spannende nieuwe baan, of als je drie maanden na een burn-out weer gaat re-integreren.

Iets voor jou?

Advies nodig of wil je er meer over weten?
Twijfel niet en neem contact op met Dirk Jan Versluis Psychologie.